Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Recepty / Kategorie / Omáčky / Masové omáčky
Seznam receptů
nekupujte si hotovou omáčku ve sklenici, jak je u mnohých zvykem a udělejte si doma vlastní. Vyměňte lenost za dobrou chuť. Tato omáčka se hodí k těs...
Poctivá česká klasika, kterou bez kvalitních špekáčků ani nezkoušejte.
další dosažený milník pro milovníky vnitřností. Slezinu jsem jedl poprvé a byl jsem mile překvapen. Chuť bych přirovnal k játrům a k ledvinkám
neodmyslitelná součást české kuchyně. Nezapomeňte dobře osmažit cibulku, jinak guláš nebude mít správnou barvu a chuť
velmi chuťově silná omáčka pro milovníky nejen hovězích jater. Omáčku zkuste i z jiných jater, například z kuřecích, kachních, apod. Jako přílohu dopo...
Za smaženým sýrem je tento pokrm další českou klasikou, která nám dělá společnost již mnoho let. Věřím ale, že už se z kdysi ošklivých kečupových omáč...
Tento recept jsem udělal kvůli našemu kuchaři v práci, kterej musel vyhrát výuční list v tombole. Prostě na omáčce se pozná kuchař a jeho omáčky jsou ...
Vařit se dá i opravdu jednoduše a z mála ingrediencí lze udělat výborné jídlo. Na tomto receptu se Vám to pokusím předvést
Základem chuti u této omáčky je špek, a proto doporučuji koupit kvalitní špek od řezníka, jinak Vám omáčka nebude moc chutnat
pokud máte doma spoustu sklenic s nakládanými okurkami od babičky, jako já :-) , tak znojemská je jasná volba. Dělal jsem ji poprvé a určitě ne naposl...