Pracuji...
close
Registruj se na UVAŘSiSÁM
  • Staň se známým kuchařem
  • Přidávej svoje recepty a pomáhej ostatním něco dobrého si uvařit
  • Piš zajímavé články
  • Pomoz nám vytvářet databázi všeho kolem jídla
  • Komentuj a doporučuj obsah ostatních uživatelů
  • Vytvářej si vlastní kuchařky
  • Chci vytvořit profil
  • Chci dostávat inspiraci na mail
Nové recepty
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...