Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Články
Recenze: BUFET Kryštof Částka v Železné Rudě
Vždycky jsem žil s tím, že u hranic je draho. Takže jídlo vždy s sebou a nenechat tam ani korunu nav...
Dětské pískoviště svépomocí - 3.část - Střecha
V minulém díle jsem dokončil dřevěnou konstrukci, která je připravená na položení střechy. Jelikož j...
Jak rychle oloupat cibuli
Na tenhle trik jsem přišel úplně náhodou. Někdy stačí být trošku nešikovný a nápad je na světě :-) N...
Dětské pískoviště svépomocí - 2.část - Konstrukce
Na tak malé pískoviště by určitě stačila slabší konstrukce, ale když už něco dělám, tak ať to stojí ...
Dětské pískoviště svépomocí - 1.část - Základy
Někdy je potřeba si od vaření odpočinout a najít si mnohdy lehčí práci :-) Úkol zněl jasně, postavit...
Rozdíl mezi jedlou sodou a kypřícím práškem
vždycky mně vrtalo hlavou, proč při pečení používám jednou jedlou sodu a jindy zase kypřící prášek. ...
Proč při krájení cibule brečíme a jak se chránit
Kdo by neznal, začnete krájet cibuli a najednou Vám začnou slzet oči. A nestává se to jenom u krájen...
Plochá broskev (Paraguayos)
Stalo se mi zrovna nedáno, šel jsem do jednoho většího supermarketu a narazil jsem tam na velice zaj...
Jak doma skladovat česnek
Česnek patří mezi moje oblíbené a hodně používané ingredience při vaření. Většinou si kupuji český č...
Jak správně připravit jedlé kaštany
Blíží se zima, čas vánoc a adventních trhů. Určitě každý má adventní trhy spojeny s nějakým dobrým p...
Jak rychle nakrájet cherry rajčata na dvě půlky
Čekáte návštěvu, připravujete chlebíčky a nestíháte? Tak to tu mám pro Vás skvělou radu, jak si např...
Polníček jako zdravá pochoutka nejen do salátů
Polníček patří mezi moje oblíbené zeleninové přísady do salátů. Jeho výrazně nazelenalá barva a spec...
Jak si udělat domácí vanilkový cukr
Proč bych si vlastně doma dělal vanilkový cukr, když se dá normálně koupit v obchodě? A nebo jsem si...
Jak vybrat sladký a červený meloun v obchodě?
Určitě to každý zná. Každé léto jdete do obchodu pro meloun s cílem vybrat ten nejčervenější a nejsl...
Pryč s pálením žáhy
Kdo by neznal pálení žáhy. Každý jistě v životě minimálně jednou tento jev zažil. Někdy tomu předejí...
Odkud pochází brambory
Brambory jsou skvělá věc. Ač vypadají jednoduše a každému by se zdálo, že tu byli vždycky a všude, t...
Jak zbavit rajče slupky
Pokud vaříte omáčku z rajčat a nechcete v ní mít smotané slupky, není nic jednoduššího, nežli si raj...
Jak na kuřecí steak
Pokud se řekne steak, každý si určitě představí hovězí uležené maso. Proč si ale neudělat tlustý a š...
Není pepř jako pepř
Lidský zvyk se stává zlozvykem. Hodně lidí, včetně mě, si v životě zvyklo pepřit mletým pepřem. A pr...
Odkud pochází rajče
Když se řekne rajče, představím si léto, pizzu, saláty, rajskou omáčku a mnoho dalšího. Vždy se vypl...
close