Načítání...
close

Guláš z kuřecích srdíček

Guláš nemusí být jenom z hovězího. Změna je život :-) Tohle je levnější varianta, ale na chuti to nic neubere.
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 hodina
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 1 rok
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
Nakrájíme si cibuli nadrobno.
V hrnci rozpálíme sádlo na střední teplotu a přidáme cibuli. Za občasného míchání smažíme dohněda. Dejte si záležet, jelikož bez dobře osmažené cibule nebude guláš gulášem.
Mezitím si nakrájíme srdíčka na půlky. Kdo má větší trpělivost, tak na čtvrtiny.
K dobře osmažené cibulce přidáme nakrájená srdíčka a kmín. Za občasného míchání smažíme 5 minut.
Mezitím si nakrájíme rajčata na osminky a česnek nadrobno..
K osmaženým srdíčkům přidáme rajčata a česnek. Za občasného míchání smažíme 3 minuty.
Přisypeme papriku a pepř. Zamícháme a minutku smažíme.
Přilijeme trochu vývaru tak, aby byla srdíčka potopená. Pod pokličkou vaříme alespoň 30 minut. Občas promícháme.
Po půl hodině přisypeme mouku a důkladně promícháme. Jelikož je v hrnci málo vody a hodně masa, tak si tam mouku můžeme jen tak přisypat.
Přilijeme zbytek vývaru a zamícháme.
Přisypeme majoránku, zamícháme a vaříme dalších 20 minut. Občas zamícháme.
Nakonec dosolíme, dopepříme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení, vaření
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko