Načítání...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
account_circle
Uživatel
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Alba
Nevíte, co uvařit?
Kontakt
VÍCE
Dušený špenát
nejlepší dušený špenát je samozřejmě z čerstvého listového, ale kvůli ceně postačí mražený posekaný.
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
30 minut
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
10 let
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Související články
Související recepty
Stáhnout
VÍCE
Související recepty
Bramborový knedlík
s poctivostí nejdál dovaříš, tak proč si kupovat hnusný knedlíky, když si je můžeme lehce uvařit. Ne...
Vepřové výpečky
klasický český pokrm, který se hodí jak k zelí, tak i ke špenátu a k mnohému dalšímu.
Šťáva k masu z kachních kostí
česká kuchyně se určitě vyznačuje skvělými omáčkami, takže dobrý český kuchař se pozná na omáčce :-)...
close