Načítání...
close

Vepřové výpečky

klasický český pokrm, který se hodí jak k zelí, tak i ke špenátu a k mnohému dalšímu.
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 hodina
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Ingredience
obecně
3-4 kus cibule
2-3 stroužek česnek
1 lžička kmín drcený
0-1 lžička sůl
Sdílejte recept
Postup
nakrájíme si maso na kousky. Maso může být krkovička, kýta, plec, prostě co máte v lednici. Nakrájíme si i cibuli a česnek.
vše dáme do pekáčku, osolíme, opepříme a okmínujeme. Důkladně zamícháme. Navrch položíme kousky sádla
dáme zapéct do trouby na 180 stupňů cca na hodinu. V půlce pečení můžeme lžící promíchnout.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
pečení
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko