Načítání...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
account_circle
Uživatel
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Alba
Nevíte, co uvařit?
Kontakt
VÍCE
Vepřové výpečky
klasický český pokrm, který se hodí jak k zelí, tak i ke špenátu a k mnohému dalšímu.
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
1 hodina
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
10 let
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Související články
Související recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
1 kilogram
vepřová krkovice
3-4 kus
cibule
2-3 stroužek
česnek
2 lžíce
vepřové sádlo
1 lžička
kmín drcený
0-1 lžička
sůl
0-1 lžička
pepř černý drcený
Sdílejte recept
Facebook
Postup
nakrájíme si maso na kousky. Maso může být krkovička, kýta, plec, prostě co máte v lednici. Nakrájíme si i cibuli a česnek.
vše dáme do pekáčku, osolíme, opepříme a okmínujeme. Důkladně zamícháme. Navrch položíme kousky sádla
dáme zapéct do trouby na 180 stupňů cca na hodinu. V půlce pečení můžeme lžící promíchnout.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Maso
/
Jatečné maso
Způsob přípravy:
pečení
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko
close