Pracuji...
close

Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem

Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy stačí pár ingrediencí a vykouzlíme něco jiného a zase dobrého.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 měsíců
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Ingredience
dle potřeby
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Nakrájíme si slaninu na kostičky.
Rozpálíme pánev na střední teplotu, přihodíme nakrájenou slaninu a za občasného míchání smažíme 3 minuty.
Mezitím si nakrájíme knedlíky na kostičky.
Nakrájené knedlíky přihodíme ke slanině, promícháme a za občasného míchání smažíme 5 minut. Pokud slanina pustí málo tuku, tak přidáme trošku sádla.
Do pánve přidáme dušený špenát a zamícháme.
Do pánve přilijeme smetanu a zamícháme. Za občasného míchání smažíme 3 minuty.
Nakonec přidáme nastrouhaný parmazán, zamícháme, vypneme plotnu a máme hotovo. V případě potřeby dosolíme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...
Nejjednodušší zpracování úrody červeného rybízu. A v prosinci na slepení lineckého cukroví jinou mar...
Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, t...
Chutný zákusek z křehkého těsta plný ovoce. Vytvořte si doma obdobu oblíbené pochoutky ze známého ře...
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...