Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Dušený špenát
nejlepší dušený špenát je samozřejmě z čerstvého listového, ale kvůli ceně postačí mražený posekaný.
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
10 let
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
30 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
1
kilogram
špenát listový
1
kus
cibule
4
kus
česnek
1
kus
vejce
2
lžíce
máslo
1-2
lžíce
strouhanka
0-1
lžička
sůl
0-1
lžička
pepř černý drcený
Sdílejte recept
Facebook
Postup
na máslo si dáme zpěnit cibulku
k cibulce přihodíme oloupaný a posekaný česnek. Chvilku smažíme. Cibulka by nám neměla zhnědnout
do hrnce přihodíme špenát a dusíme ve vlastní šáve, dokud nebude měkký.
na konec dušení osolíme, opepříme a zahustíme vejcem. Důkladně vejce rozmícháme ve špenátě
a přisypeme ještě lžíci strouhanky. Zamícháme, necháme špenát probublat a máme hotovo
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Ze zahrádky
/
Zelenina
Kuchyně:
Způsob přípravy:
dušení, smažení
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
České rizoto z pečeného kuřete
Pekli jste kuře? A nesnědli jste ho? Tak tady máte inspiraci na zužitkování masa. Pokud není kuře ex...
Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou
Velmi osvěžující pomazánka, kterou jste schopni spořádat jen tak na posezení bez pečiva :-) Doporuču...
Berounský hambáč
Tento hambáč mám spojený s dětstvím, když jsem jezdil za babičkou a dědou do Berouna. Na náměstí tam...
Těstoviny s rajčaty a paprikou
Jeden z mých oblíbených receptů. Je to rychlé, čerstvé a zatraceně dobré. Budete pořád chodit kolem ...
Vepřový vrabec
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pi...
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Domácí sádlové rohlíky
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Zázvorový čaj
Nejlepší pomocník při nachlazení.
close