Načítání...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
account_circle
Uživatel
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Alba
Nevíte, co uvařit?
Kontakt
VÍCE
Dušený špenát
nejlepší dušený špenát je samozřejmě z čerstvého listového, ale kvůli ceně postačí mražený posekaný.
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
30 minut
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
10 let
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Související články
Související recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
1 kilogram
špenát listový
1 kus
cibule
4 kus
česnek
1 kus
vejce
2 lžíce
máslo
1-2 lžíce
strouhanka
0-1 lžička
sůl
0-1 lžička
pepř černý drcený
Sdílejte recept
Facebook
Postup
na máslo si dáme zpěnit cibulku
k cibulce přihodíme oloupaný a posekaný česnek. Chvilku smažíme. Cibulka by nám neměla zhnědnout
do hrnce přihodíme špenát a dusíme ve vlastní šáve, dokud nebude měkký.
na konec dušení osolíme, opepříme a zahustíme vejcem. Důkladně vejce rozmícháme ve špenátě
a přisypeme ještě lžíci strouhanky. Zamícháme, necháme špenát probublat a máme hotovo
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Ze zahrádky
/
Zelenina
Kuchyně:
Způsob přípravy:
dušení, smažení
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko
close