Pracuji...
close

Vepřový vrabec

Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pivu. Prostě si je upéct, dát pekáč na stůl a každý si tam může hrábnout vidličkou.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 2 roky
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 2 hodiny
Kuchařky s tímto receptem
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...
Taková zdravá rychlovka, kterou sníte dříve, než si k tomu stačíte nakrájet pečivo :-)
Jestli si myslíte, že Vám tento salát vydrží do druhého dne, tak jste na omylu. Sežere se to dříve, ...
Chutný a rychlý recept, který jsem dělal hlavně kvůli dětem. Bál jsem se, že to nebudou jíst, ale op...
Taková rychlovka, kterou děti milují. I pro dospělé je to lehká forma svačiny.
Křehké kuřecí maso ve sladké omáčce je vždy zaručená výhra :-) Nejlepší příloha je rýže. Dětem jsem ...