Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Vepřový vrabec
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pivu. Prostě si je upéct, dát pekáč na stůl a každý si tam může hrábnout vidličkou.
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
21 dní
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
2 hodiny
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Komentáře
add
Nový komentář
Zatím nikdo komentář nepřidal. Buďte první :-)
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Vepřový vrabec
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pi...
Zapečené těstoviny se šunkou a sýrem
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Domácí sádlové rohlíky
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Zázvorový čaj
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Kuřecí kousky se zeleninou z jednoho hrnce
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Hrníčková mramorová bábovka
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
Kuřecí řízky s máslem
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Hovězí na slanině
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...
close