Pracuji...
close

Králík na hořčici

Francouzská kuchyně patří mezi moje oblíbené. Tento recept jenom potvrzuje její pestrost a jednoduchost. Jako přílohu jsem zvolil kuskus, ale věřím, že i krokety či karlovarský knedlík budou skvělé.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 3 roky
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 hodina 45 minut
Související recepty
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Křehké kuřecí maso ve sladké omáčce je vždy zaručená výhra :-) Nejlepší příloha je rýže. Dětem jsem ...
Je načase si dát pauzu od bramborového salátu a připravit si něco lehčího.
Dělal jsem poprvé a určitě ne naposled. Hned jsem si s karamelem polil banán a dětem ho dal na zmrzl...
Obchodů s kebabem máme u nás spousty, ale většinou tam prodávají pouze mletinu a žádné pořádné maso....
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...
Nejjednodušší zpracování úrody červeného rybízu. A v prosinci na slepení lineckého cukroví jinou mar...