Pracuji...
close

Pečený tuřín na česneku s parmazánem

Nevím proč, ale tuřín mě vždycky fascinoval. Ačkoliv zvenku nevypadá úplně lákavě a zajímavě, tak né nadarmo se o něm povídá, že je to taková lepší brambora. Lze jíst samotný za syrového stavu. Chutí se podobá kedlubně s troškou bramborové příchutě. Pečený s troškou soli a bylinek je prostě nepopsatelně skvělej
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 9 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Kdo má recept v oblíbených
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Máslové kuře patří mezi moje nejoblíbenější recepty na této planetě. Pikantní a zároveň jemná omáčka...
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...