Pracuji...
close

Dušené bílé hlávkové zelí

Zelí dělá každý různě. Někdo z pytlíku, někdo z konzervy. Já už si nedokážu představit dělat zelí jinak, nežli z čerstvé hlávky. Líbí se mi na tom ta skvělá čerstvá vůně a hlavně to, že si můžu zelí podusit do požadované měkkosti.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 11 let
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 2 hodiny
Kuchařky s tímto receptem
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, t...
Chutný zákusek z křehkého těsta plný ovoce. Vytvořte si doma obdobu oblíbené pochoutky ze známého ře...
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...
Luxusní kombinace kakaového piškotu, tvarohového krému a čokoládové polevy.
Máslové kuře patří mezi moje nejoblíbenější recepty na této planetě. Pikantní a zároveň jemná omáčka...
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...