Pracuji...
close

Smažený sýr bez smažení

skoro české národní jídlo trochu jinak. Tento recept je pro ty, co mají rádi smažený syr, ale nemají rádi smažené věci
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 12 let
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Kuchařky s tímto receptem
Do této kuchařky bych chtěl dát všechny recepty, které by Vám mohly pomoct v době nouze. Mám na mysl...
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...
Luxusní kombinace kakaového piškotu, tvarohového krému a čokoládové polevy.
Máslové kuře patří mezi moje nejoblíbenější recepty na této planetě. Pikantní a zároveň jemná omáčka...
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...