Pracuji...
close

Pažitková pomazánka z lučiny

Na zahrádce je pažitka v plném proudu, tak je potřeba toho využít.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 2 roky
Doba přípravy: 10 minut
Ingredience
obecně
120 gram lučina
min 3 lžíce bílý jogurt
1 svazek pažitka
1/4 kus pórek
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Pažitku si nakrájíme nadrobno.
Pórek si nakrájíme nadrobno a rukama jemně promačkáme, abychom oddělili jednotlivé vrstvy.
Pažitku a pórek dáme do misky a lehce promícháme.
Do misky přidáme lučinu, jogurt, sůl a pepř.
Promícháme, dosolíme, dopepříme, případně zjemníme jogurtem.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
svačina, večeře
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...
Nejjednodušší zpracování úrody červeného rybízu. A v prosinci na slepení lineckého cukroví jinou mar...
Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, t...
Chutný zákusek z křehkého těsta plný ovoce. Vytvořte si doma obdobu oblíbené pochoutky ze známého ře...
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...