Pracuji...
close

Rybičková pomazánka

Na chlebu je to pro mě jedna z nejlepších večeří. A bez teplého a sladkého čaje si to už neumím představit :-) Majonézu jsem neměl, tak jsem použil tatarku. Pro osvěžení můžete přidat citronovou šťávu.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 2 roky
Doba přípravy: 20 minut
Ingredience
obecně
1 kus cibule
3 kus vejce
3-4 lžíce majonéza
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Nejprve si dáme vařit vejce natvrdo. Vejce vložíme do vroucí vody a vaříme 15 minut.
Do mísy si dáme sardinky. Olej ze sardinek nepoužijeme. Pomocí vidličky se snažíme sardinky rozmačkat. Rozmačkáme tím i větší kosti.
Cibuli si nakrájíme nadrobno.
Do mísy k sardinkám přidáme nakrájenou cibuli, nakrájené vejce, hořčici, majonézu, sůl a pepř.
Zamícháme, popřípadě dosolíme, dopepříme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
večeře
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...
Luxusní kombinace kakaového piškotu, tvarohového krému a čokoládové polevy.
Máslové kuře patří mezi moje nejoblíbenější recepty na této planetě. Pikantní a zároveň jemná omáčka...
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...