Pracuji...
close

Rybičková pomazánka

Na chlebu je to pro mě jedna z nejlepších večeří. A bez teplého a sladkého čaje si to už neumím představit :-) Majonézu jsem neměl, tak jsem použil tatarku. Pro osvěžení můžete přidat citronovou šťávu.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 měsíců
Doba přípravy: 20 minut
Ingredience
obecně
1 kus cibule
3 kus vejce
3-4 lžíce majonéza
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Nejprve si dáme vařit vejce natvrdo. Vejce vložíme do vroucí vody a vaříme 15 minut.
Do mísy si dáme sardinky. Olej ze sardinek nepoužijeme. Pomocí vidličky se snažíme sardinky rozmačkat. Rozmačkáme tím i větší kosti.
Cibuli si nakrájíme nadrobno.
Do mísy k sardinkám přidáme nakrájenou cibuli, nakrájené vejce, hořčici, majonézu, sůl a pepř.
Zamícháme, popřípadě dosolíme, dopepříme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
večeře
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...
Děti ocení doma upečené brumíky. Víte, co v nich je, nic zbytečného navíc. Je to ideální svačinka, a...
Výtečné pohoštění, které každý ocení. S kynutým těstem se snadno pracuje.