Pracuji...
close

Rybičková pomazánka

Na chlebu je to pro mě jedna z nejlepších večeří. A bez teplého a sladkého čaje si to už neumím představit :-) Majonézu jsem neměl, tak jsem použil tatarku. Pro osvěžení můžete přidat citronovou šťávu.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 3 roky
Doba přípravy: 20 minut
Ingredience
obecně
1 kus cibule
3 kus vejce
3-4 lžíce majonéza
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Nejprve si dáme vařit vejce natvrdo. Vejce vložíme do vroucí vody a vaříme 15 minut.
Do mísy si dáme sardinky. Olej ze sardinek nepoužijeme. Pomocí vidličky se snažíme sardinky rozmačkat. Rozmačkáme tím i větší kosti.
Cibuli si nakrájíme nadrobno.
Do mísy k sardinkám přidáme nakrájenou cibuli, nakrájené vejce, hořčici, majonézu, sůl a pepř.
Zamícháme, popřípadě dosolíme, dopepříme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
večeře
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...
Nejjednodušší zpracování úrody červeného rybízu. A v prosinci na slepení lineckého cukroví jinou mar...
Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, t...
Chutný zákusek z křehkého těsta plný ovoce. Vytvořte si doma obdobu oblíbené pochoutky ze známého ře...
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...