Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Celestýnské nudle
Není na tom nic těžkého a polévku to vystřelí na vyšší úroveň :-)
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
3 roky
Doba přípravy:
5 minut
Doba vaření:
6 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
těsto
1
kus
vejce
1
lžíce
mouka hladká pšeničná
1
špetka
sůl
na smažení
1
lžíce
olej slunečnicový
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Do misky si vyklepneme vejce, přidáme mouku a sůl.
Pomocí metly důkladně vyšleháme těsto.
V pánvi rozpálíme olej na mírnou teplotu a přilijeme těsto.
Smažíme z jedné strany do lehce hněda.
Otočíme a smažíme z druhé strany do lehce hněda.
Osmaženou placku vyndáme na prkénko a necháme vychladnout.
Vychladlou placku smotáme do ruličky a krájíme nudle.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Přílohy
/
Do polévek
Způsob přípravy:
smažení, šlehání
Typ chodu:
příloha
Vybavení kuchyně:
pánev
,
miska na kompot
,
metla
,
nůž kuchyňský
,
prkénko (plastové)
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Muffiny s hruškami
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Ananasová buchta z plechovky
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
close