Načítání...
close

Kuřecí ragů s cuketou a paprikou

Není nic lepšího, než vařit z čerstvého. Cuketu jsem měl velikou, tak jsem dal jenom půlku.
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 3 roky
Sdílejte recept
Postup
Nakrájíme si maso na menší kousky a dáme do mísy. Maso opepříme, lehce osolíme a přidáme šalvěj. Důkladně promícháme.
Rozpálíme si pánev a dáme do ní olivový olej a máslo. Přisypeme maso a za občasného míchání smažíme, dokud nám maso nezačne lehce hnědnout.
Mezitím si nakrájíme cibuli na menši kousky.
Osmažené maso vyndáme z pánve zpátky do umyté mísy.
Do pánve dáme cibuli a smažíme, dokud nám cibule nezačne lehce hnědnout.
Mezitím si nakrájíme papriky na proužky a rajčata na malé kousky.
K osmahlé cibuli přisypeme papriky s rajčatama a za občasného míchání smažíme.
Mezitím si nakrájíme půlku cukety na půlměsíčky.
Cuketu přidáme hned k paprice. a zamícháme. Smažíme za občasného míchání 5 minut.
Mezitím si nakrájíme česnek nadrobno.
Do pánve přidáme hořčici, worchester a česnek. Za stálého míchání minutu smažíme.
Přilijeme vývar, promícháme a za občasného míchání vaříme 5 minut.
Mezitím si do mísy s osmaženým masem nasypeme mouku.
Důkladně promícháme. Poslouží nám to k zahuštění omáčky.
Maso vrátíme do omáčky, důkladně zamícháme a vaříme 15 minut. Během vaření se Vám omáčka trošku vypaří. Pokud by jste měli omáčky málo, tak přilijte trošku vývaru.
Mezitím si nakrájíme petržel nadrobno.
Petržel nasypeme k hotové omáčce, promícháme a máme hotovo. Dosolíme, dopepříme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení, vaření
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Česko