Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Dnes je 17.02.2019 a svátek má Miloslava

Špenátová polévka s parmazánem

„ Poctivá polévka plná špenátové chuti. Jestli použijete čerstvý špenát, tak je důležité ho moc dlouho tepelně nezpracovávat, jinak Vám ztratí chuť a barvu. Jako přílohu doporučuji pečené krutóny ze světlého pečiva. “
Příprava
10
minut
Vaření
30
minut
Související recepty (0)
Žádný recept
Načítám...
Způsob přípravy
  • smažení
  • vaření
  • mixování
Typ chodu
  • polévka
Potřebné vybavení
  • hrnec
  • prkénko (dřevěné)
  • nůž kuchyňský
  • struhadlo jemné
  • škrabka na brambory
  • tyčový mixér
Původ receptu
  • Česko
Kategorie / Podkategorie
Autor receptu
Boublas
Sdílejte tento recept na Facebooku