Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Tiramisu
Tento známý italský dezert nedá téměř žádnou práci!
Kuchař:
buellin
Stáří receptu:
11 let
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
30 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
4
lžíce
kakao na vaření
40
mililitr
amaretto
0,4
litr
káva
2
balíček
piškoty
100
gram
cukr moučka
500
gram
mascarpone
1
kelímek
smetana 33%
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Nejprve si vyšleháme smetanu.
V další míse vyšleháme mascarpone s moučkovým cukrem a pak k němu ručně přimícháme našlehanou smetanu.
Do misky si připravíme silnou kávu, do které přilijeme amaretto.
Na dno mísy si rozložíme cukrářské piškoty. Každý piškot polijeme 1 lžící kávy.
Na namočené piškoty rozetřeme polovinu krému a postup ještě jednou zopakujeme.
Takže znovu poskládáme piškoty, polijeme kávou a rozetřeme zbytek krému.
Na závěr dezert posypeme přes sítko kakaem a necháme ho uležet v lednici.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Sladké
/
Ostatní sladké
Způsob přípravy:
šlehání, míchání
Typ chodu:
dezert
Vybavení kuchyně:
mísa malá
,
mísa velká
Původ:
Itálie
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Salát z rukoly a červené řepy
Svěží kombinace skvělých chutí. Výborné k večeří. Jako přílohu bych zvolil lehce opečený toust.
Hranolkové krokety z bramborové kaše
Zbyla Vám bramborová kaše a nevíte co s ní? Tohle je jeden z receptů, jak ji spotřebovat a ještě si ...
Čokoládová buchta ze zakysané smetany
Jednoduchá buchta typu smíchat ingredience a upéct. Nečekejte nějakou estetickou krásně vypadající b...
Žampionový salát s paprikou
Výborná delikatesa, která je lehká na přípravu. Nejtěžší je počkat na vychladnutí salátu v lednici. ...
Pomazánka z vepřové konzervy
Nejdřív jsem chtěl tu konzervu sníst samotnou, ale pak jsem si říkal, že si to trošku vylepším.
Okurkové nudle
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Zapečené housky se zeleninou a bylinkami
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Vepřová krkovice na černém pivě
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...
close