Tiramisu
Tento známý italský dezert nedá téměř žádnou práci!
Příprava
10
minut
Vaření
30
minut
Pracnost:
Recept zvládne každý
Druh přípravy:
šlehání, míchání
Typ chodu:
dezert
Původ:
Itálie
Ingredience
Postup
Nejprve si vyšleháme smetanu.
V další míse vyšleháme mascarpone s moučkovým cukrem a pak k němu ručně přimícháme našlehanou smetanu.
Do misky si připravíme silnou kávu, do které přilijeme amaretto.
Na dno mísy si rozložíme cukrářské piškoty. Každý piškot polijeme 1 lžící kávy.
Na namočené piškoty rozetřeme polovinu krému a postup ještě jednou zopakujeme.
Takže znovu poskládáme piškoty, polijeme kávou a rozetřeme zbytek krému.
Na závěr dezert posypeme přes sítko kakaem a necháme ho uležet v lednici.
Autor receptu
Já zrovna nejsem zkušená ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím
souhlasíte .
Více informací
zde
Designed & programmed by Boublas ©2011-2020
, GDPR
Podpořit stránky