Načítání...
close

Rajčatový salát

svěží salát, který se hodí k většině jídel. Nejlépe samozřejmě chutná v létě udělaný z čerstvých rajčat. Ještě pro lepší chuť můžete místo normální cibule dát červenou
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Ingredience
obecně
250 gram rajčata
1 kus cibule
Sdílejte recept
Postup
rajčata a cibuli si nakrájíme nadrobno
vložíme do mísy a zalijeme octovou zálivkou, kterou jsme si naředili troškou vody.
zamícháme a ihned podáváme k jídlu. Nenechávejte salát do druhého dne, už to není ono.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
salát
Původ:
Česko