Pracuji...
close

Bramborový tatarák

kvalitní, chutná a levnější náhrada za pravý tatarák
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 12 let
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Ingredience
obecně
1 lžička sůl
5 stroužek česnek
max 1 lžička chilli
Sdílejte recept
Postup
uvaříme brambory
oloupeme a jemně nastrouháme
všechny uvedené ingredience smícháme v míse. Takže k bramborům přidáme papriku
kečup
pepř
sůl
chilli
hořčici
sojovou omáčku
rozmačkaný česnek
olej
zamícháme, dochutíme a necháme pár hodin uležet v lednici. Podáváme nejlépe s opečeným toastem nebo topinkou
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
svačina
Vybavení kuchyně:
mlýnek na pepř
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...