Načítání...
X
X
menu
UVAŘ
Si
SÁM.cz
account_circle
Registrace
/
Přihlášení
search
Hledat
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Alba
Nevíte, co uvařit?
Kontakt
Domácí kynuté buchty
| Recept
klasické české buchty pro milovníky povidel
Doba přípravy:
20 minut
Doba vaření:
35 minut
visibility
Boublas
Autor receptu
Ingredience
obecně
povidla
1
kelímek
rum
1-3
lžíce
máslo
2
lžíce
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne s trochou snahy každý
Kategorie:
Sladké
/
Buchty
Způsob přípravy:
pečení
Typ chodu:
oběd, večeře, snídaně
Příležitost:
dětská oslava
Původ:
Česko
Postup
připravíme si těsto, jehož recept najdete v souvisejících receptech
na pomoučeném vále si vyválíme těsto cca 1 cm tlusté.
z těsta si vyřízneme čtverečky, do kterých důkladně zabalíme povidla.
jednotlivé buchty vkládáme na sádlem vymazaný pekáč
každou buchtu ještě potřeme rozehřátým sádlem, což nám zajistí, že po upečení půjdou buchty dobře oddělit.
dáme péct do trouby na 180 stupňů. Pečeme cca 30 minut nebo do zlatova
hotové buchty potřeme rumem smíchaným s rozehřátým máslem, které dá buchtám skvělou vůni.
X
Menu receptu
Recept
Uživatelské fotky
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Související články
Související recepty
Stáhnout
Komentáře
Sdílejte recept
Sdílet
Tweet
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím
souhlasíte
. Více informací
zde