Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Řezy Margot
Jednoduchý dezert, který zvládne opravdu každý.
Kuchař:
buellin
Stáří receptu:
9 let
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
30 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
těsto
2
lžíce
olej slunečnicový
2
kus
vejce
1
kelímek
smetana 33%
1
hrnek
mléko plnotučné
1
hrnek
cukr krystal
1
kus
kypřící prášek
2
hrnek
mouka polohrubá
2
kus
Margot
na potření
1
kus
čokoláda na vaření
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Do mísy si nahrubo nastrouháme tyčinky Margot.
Poté k nim přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem.
Postupně přidáme ostatní suroviny a umícháme těsto.
Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech.
Pečeme při 180 °C asi 30 minut.
Upečenou buchtu je možné potřít čokoládovou polevou.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Sladké
/
Buchty
Způsob přípravy:
míchání, strouhání, pečení
Typ chodu:
dezert
Vybavení kuchyně:
mísa velká
,
struhadlo hrubé
,
trouba
,
hrnek
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Muffiny s hruškami
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Ananasová buchta z plechovky
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
close