Načítání...
close

Vepřové nudličky v sojové omáčce

Pikantní a chutně udělané vepřové maso
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 1 hodina
Kuchař: Scampik
Stáří receptu: 10 let
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
Naklepeme a nakrájíme maso na nudličky.
Lehce osolíme a obalíme v solamylu.
Na každých 6 lžic sojovky přidáme 1/3 lžíce mletého zázvoru, 1 lžíce mleté papriky.
Maso zalijeme sojovou omáčkou a promícháme.
Nadrobno nakrouháme zelí, nastrouháme mrkev na nudličky, nakrájíme pórek na kolečka.
Na pánvi rozpálíme olej a pak přidáme maso.
Až se maso osmaží, přidáme nakrájenou zeleninu.
Dáme vařit vodu. Až dosáhne bodu varu, přidáme rýžové nudle. Nudle vaříme jen minutu a rychle slijeme. (Pokud je rychle neslijeme, rozvaří se)
Hotové nudle necháme okapat a můžeme přidat na pánev nebo podáváme zvl᚝.

Dobrou chu
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení, vaření, obalování
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Čína