Vepřové nudličky v sojové omáčce
Pikantní a chutně udělané vepřové maso
Příprava
15
minut
Vaření
60
minut
Pracnost:
Recept zvládne každý
Druh přípravy:
smažení, vaření, obalování
Typ chodu:
oběd, večeře
Původ:
Čína
Ingredience
Postup
Naklepeme a nakrájíme maso na nudličky.
Lehce osolíme a obalíme v solamylu.
Na každých 6 lžic sojovky přidáme 1/3 lžíce mletého zázvoru, 1 lžíce mleté papriky.
Maso zalijeme sojovou omáčkou a promícháme.
Nadrobno nakrouháme zelí, nastrouháme mrkev na nudličky, nakrájíme pórek na kolečka.
Na pánvi rozpálíme olej a pak přidáme maso.
Až se maso osmaží, přidáme nakrájenou zeleninu.
Dáme vařit vodu. Až dosáhne bodu varu, přidáme rýžové nudle. Nudle vaříme jen minutu a rychle slijeme. (Pokud je rychle neslijeme, rozvaří se)
Hotové nudle necháme okapat a můžeme přidat na pánev nebo podáváme zvláš.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze
návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím
souhlasíte .
Více informací
zde
Designed & programmed by Boublas ©2011-2020
, GDPR
Podpořit stránky