Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Ingredience / rajský protlak
Recepty (32)
ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být ...
tento recept patří mezi ty levné. Za málo peněz, hodně muziky. Kdo má rád pálivější jídlo, tak místo sladké mleté papriky nasype papriku pálivou
nekupujte si hotovou omáčku ve sklenici, jak je u mnohých zvykem a udělejte si doma vlastní. Vyměňte lenost za dobrou chuť. Tato omáčka se hodí k těs...
někdo vaří Boršč ve více hrncích či v hrnci plus pánvi. Ja si myslím, že hlavní podstata skvělé chuti spočívá v použití jednoho hrnce. Je to samozřejm...
jedna z mých nejoblíbenějších omáček, se kterou jsem se seznámil již na základní škole. Líbí se mi její pestrost, co se chuti týká. Tento recept je si...
Myslím si, že červená čočka je v kuchyni často opomíjená surovina. A proto jsem se rozhodl vymyslet nějaký recept, abych Vám dal trošku motivaci.
Jednoduchý, rychlý, dobrý. Každý tento recept jistě zná a nebo někdy podobný vymyslí. Je to čistě recept alias co lednička nabídne :-) Ale nikdy tam n...
U tohoto receptu jsem trochu improvizoval. Recept je pro milovníky luštěnin a konkrétně cizrny. Uvařeno z ingrediencí (zbytků), co jsem našel v ledni...
Jestli Vás už nebaví čočka na kyselo, tak zkuste něco nového :-)
výborný recept pro milovníky letního grilování. Pokud máte k masům rádi pikantní omáčky, tak si udělejte skvělou a čerstvou domácí barbecue omáčku. Je...