Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Ingredience / nové koření
Recepty (23)
ochutnat bažanta se mi poštěstí tak maximálně jednou za rok, tak proč si ho neuvařit trošku honosněji :-) K bažantovi a ke zvěřině obecně by mělo být ...
Nedokážu si představit Vánoce bez bramborového salátu a proto se každý rok těším na jeho přípravu. U tohoto typu jídla se nedá přesně říct množství in...
jestli chodíte každej večer do lednice jako já, koukáte do ní jako do televize a přemejšlíte co si dáte, tak utopenci jsou jasná volba. Na ně je chuť ...
výborné šťavnaté a na skus uvařené fazolové lusky, jemně nakyslá smetanová omáčka, to Vás prostě musí přimět si tento recept vyzkoušet :-) S bramborem...
k tomuto receptu jsem se dostal díky tombole, ve které jsem vyhrál kousek kančího. Zvěřina je skvělá věc, hlavně s vínem, jalovcem, atd. Nechápu, proč...
každá polévka vždy chutná nejlépe, pokud je vyvařená z kostí. A jelikož kosti se koupí za hubičku, tak proč si neudělat domácí poctivou kuřecí polévku
taková lepší zvěřinová svíčková z muflona. Jako přílohu doporučuji karlovarský knedlík
Podle tradičního balkánského receptu se musaka připravuje z mletého masa a plátků lilku. Já jsem si recept upravila a místo lilku raději používám bram...
Letos byla bohatá úroda snad všeho, tak je potřeba se dobře zaopatřit na zimu. Nakládané houby nesmějí chybět. Tento recept je podle mojí babičky. Zák...
na tohle skvělý jídlo se musí po naložení čekat několik dní, ale kdo si počká, ten se dočká