Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT
Dnes je 18.01.2019 a svátek má Vladislav, Vladislava
VESELÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2019
Ingredience / máslo
Recepty (195)
„ další dosažený milník pro milovníky vnitřností. Slezinu jsem jedl poprvé a byl jsem mile překvapen. Chuť bych přirovnal k játrům a k ledvinkám “
„ nejlepší dušený špenát je samozřejmě z čerstvého listového, ale kvůli ceně postačí mražený posekaný. “
„ výborné šťavnaté a na skus uvařené fazolové lusky, jemně nakyslá smetanová omáčka, to Vás prostě musí přimět si tento recept vyzkoušet :-) S bramborem... “
„ kombinace kopru a kari mě napadla úplně náhodou. To jsem šel takhle jednou v náladě hospody :-) a cestou jsem si dal kebab s kari omáčkou. Jak jsem ta... “
„ Tento druh receptu se již pomalu stává takovou českou klasikou :-) Jelikož i já ho mám rád, tak jsem se ho snažil malinko vylepšit. “
„ ještě asi tak před rokem jsem o kuskusu nevěděl. Teď se po něm můžu utlouct. Skvělá a levná věc. “
„ co léto, to houbovka a ještě k tomu domácí a pocitvá “
„ klasický český recept, který po prvním sběru hub nemůže chybět :-) Doporučenou přílohou je čerstvý chléb “
„ zapomeňte jednou na české rádoby rizoto (vařená rýže s něčim) a udělějte si to pravé “
„ hrášek je skvělá věc, hlavně v létě čerstvý z lusků. Polévka už je jenom třešnička na dortu. “