Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, tak tohle je jasná volba. Salát může být i jako příloha ke grilovanému masu či dobré rybě.
Nejprve si připravíme kuskus. Kuskus nasypeme do hrnce a zalijeme vroucím vývarem. Promícháme a hrnec přiklopíme pokličkou. Necháme 10 minut odpočinout.
Mezitím si připravíme zbytek do salátu. Nakrájíme rajčata na malé kousky a dáme do mísy.
K rajčatům nastrouháme oškrabanou okurku (nahrubo).
Rukolu si nakrájíme na menší kousky a přidáme do mísy.
Bazalku a petrželovou nať si nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy.
Do mísy nameleme trošku pepře, přidáme sójovou omáčku, olivový olej a citronovou šťávu.
Lehce promícháme.
Nakonec vmícháme kuskus a máme hotovo. Dosolíme. (fotku jsem dofotil, až když jsem trošku salátu ujedl a pak si vzpomněl, že jsem to zapomněl vyfotit zamíchané).