Pracuji...
close

Tuňákový salát s čínským zelím

Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že výsledek je dokonalý. Takovou harmonii chutí jsem dlouho nezažil. Dovedu si to představit i s grilovaným masem místo tuňáka.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 1 rok
Doba přípravy: 10 minut
Sdílejte recept
Postup
Nakrájíme si zelí nadrobno.
Jablko a okurku si nakrájíme na půlměsíčky.
Cibuli nakrájíme nadrobno.
Vše nakrájené dáme do mísy a přidáme sůl, pepř, česnek a šťávu z citronu. Lehce zamícháme.
Nakonec přidáme tuňáka a smetanu, lehce promícháme a jdeme se radovat. Dosolíme, dopepříme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
večeře, svačina, příloha
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Svěží kombinace skvělých chutí. Výborné k večeří. Jako přílohu bych zvolil lehce opečený toust.
Zbyla Vám bramborová kaše a nevíte co s ní? Tohle je jeden z receptů, jak ji spotřebovat a ještě si ...
Jednoduchá buchta typu smíchat ingredience a upéct. Nečekejte nějakou estetickou krásně vypadající b...
Výborná delikatesa, která je lehká na přípravu. Nejtěžší je počkat na vychladnutí salátu v lednici. ...
Nejdřív jsem chtěl tu konzervu sníst samotnou, ale pak jsem si říkal, že si to trošku vylepším.
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...