Pracuji...
close

Tuňákový salát s čínským zelím

Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že výsledek je dokonalý. Takovou harmonii chutí jsem dlouho nezažil. Dovedu si to představit i s grilovaným masem místo tuňáka.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 1 měsíc
Doba přípravy: 10 minut
Sdílejte recept
Postup
Nakrájíme si zelí nadrobno.
Jablko a okurku si nakrájíme na půlměsíčky.
Cibuli nakrájíme nadrobno.
Vše nakrájené dáme do mísy a přidáme sůl, pepř, česnek a šťávu z citronu. Lehce zamícháme.
Nakonec přidáme tuňáka a smetanu, lehce promícháme a jdeme se radovat. Dosolíme, dopepříme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
večeře, svačina, příloha
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, t...
Chutný zákusek z křehkého těsta plný ovoce. Vytvořte si doma obdobu oblíbené pochoutky ze známého ře...
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...
Luxusní kombinace kakaového piškotu, tvarohového krému a čokoládové polevy.
Máslové kuře patří mezi moje nejoblíbenější recepty na této planetě. Pikantní a zároveň jemná omáčka...
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...