Pracuji...
close

Tuňákový salát s čínským zelím

Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že výsledek je dokonalý. Takovou harmonii chutí jsem dlouho nezažil. Dovedu si to představit i s grilovaným masem místo tuňáka.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 5 měsíců
Doba přípravy: 10 minut
Sdílejte recept
Postup
Nakrájíme si zelí nadrobno.
Jablko a okurku si nakrájíme na půlměsíčky.
Cibuli nakrájíme nadrobno.
Vše nakrájené dáme do mísy a přidáme sůl, pepř, česnek a šťávu z citronu. Lehce zamícháme.
Nakonec přidáme tuňáka a smetanu, lehce promícháme a jdeme se radovat. Dosolíme, dopepříme.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
večeře, svačina, příloha
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...
Nejjednodušší zpracování úrody červeného rybízu. A v prosinci na slepení lineckého cukroví jinou mar...
Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, t...
Chutný zákusek z křehkého těsta plný ovoce. Vytvořte si doma obdobu oblíbené pochoutky ze známého ře...
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...