Pracuji...
close

Bramborové placky se zelím

Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těsta.
Kuchař: buellin
Stáří receptu: 10 měsíců
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Stáhnutí PDF
Vygenerovat PDF s fotkami a nebo bez fotek
PDF
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Dělal jsem poprvé a určitě ne naposled. Hned jsem si s karamelem polil banán a dětem ho dal na zmrzl...
Obchodů s kebabem máme u nás spousty, ale většinou tam prodávají pouze mletinu a žádné pořádné maso....
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...
Nejjednodušší zpracování úrody červeného rybízu. A v prosinci na slepení lineckého cukroví jinou mar...
Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, t...
Chutný zákusek z křehkého těsta plný ovoce. Vytvořte si doma obdobu oblíbené pochoutky ze známého ře...