Pracuji...
close

Tvarohová pomazánka s jarní cibulkou

Velmi osvěžující pomazánka, kterou jste schopni spořádat jen tak na posezení bez pečiva :-) Doporučuji nechat minimálně hodinu v lednici uležet.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 1 rok
Doba přípravy: 15 minut
Ingredience
obecně
min 5 kus cibulka jarní
Použil jsem 8 cibulek. 7 do pomazánky a 1 na posypání. Záleží na velikosti.
1/2 kus citron
1 kelímek bílý jogurt
nemusí být. Pouze pro chuť a zjemnění.
1 stroužek česnek
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Cibulky si očistíme, odřízneme nehezké části a kořínky.
Cibulky nakrájíme nadrobno. Nakonec jsem použil 7 cibulek a jednu si nechal na posypání.
Nakrájené cibulky dáme do mísy a přidáme prolisovaný česnek.
Dále přidáme tvaroh, šťávu z půlky citronu, sůl a pepř. Jogurt jsem nakonec nepřidával, jelikož pomazánka byla hustá akorát.
Důkladně zamícháme, popřípadě dosolíme a máme hotovo.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
míchání
Typ chodu:
svačina, večeře
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Někdy Vám v lednici leží obyčejné suroviny, jejichž spojením připravíte něco neobyčejného. Pro tento...
Těžko popsat tu skvělou chuť. Kari dodá pomazánce dokonalý nádech a ve spojení s lučinou je to skvěl...
Velmi zdravá a vydatná snídaně, která Vás zasytí na dlouhou dobu. Nebojte se experimentovat s různým...
Nejjednodušší zpracování úrody červeného rybízu. A v prosinci na slepení lineckého cukroví jinou mar...
Svěží letní salát, který si zaslouží pouze čerstvé ingredience. Pokud se v létě nechcete přejídat, t...
Chutný zákusek z křehkého těsta plný ovoce. Vytvořte si doma obdobu oblíbené pochoutky ze známého ře...
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...