Pracuji...
close

Domácí brumíci

Děti ocení doma upečené brumíky. Víte, co v nich je, nic zbytečného navíc. Je to ideální svačinka, akorát do ruky, nebo zabalit s sebou do malé krabičky. Uvedené množství je akorát na jednu formu (šest brumíků).
Kuchař: buellin
Stáří receptu: 2 měsíce
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Ingredience
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Ušleháme cukr se žloutkem.
Přidáme olej a mléko.
Nyní vmícháme mouku smíchanou s kypřicím práškem.
Nakonec ručně vmícháme sníh z jednoho bílku. Je možné odebrat malé množství těsta a smíchat s kakaem. Hnědé těsto pak použijete na tlapky a čumáčky.
Asi lžíci těsta dáme do formy. Na ni dáme lžičku nutelly do bříška.
A zakryjeme zbytkem těsta. Je potřeba těstem vyplnit celého medvídka (ouška, tlapky..), v troubě se těsto samo nerozteče. Pečeme 15-20 minut na 170 °C.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání, plnění, pečení
Typ chodu:
svačina, dezert
Původ:
Česko
Nové recepty
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...
Děti ocení doma upečené brumíky. Víte, co v nich je, nic zbytečného navíc. Je to ideální svačinka, a...
Výtečné pohoštění, které každý ocení. S kynutým těstem se snadno pracuje.
Dokonalá harmonie chutí. Banán těsto příjemně osladí a zvláční. Vločky přidají zajímavou chuť, připo...
Na zahrádce se nám z toho pomalu stává plevel, tak je potřeba s tím začít něco dělat. Sirup je skvěl...
Pórková polévka mě provází od mala a patří mezi mé oblíbené. A ještě když máte čerstvý pórek ze zahr...