Pracuji...
close

Domácí brumíci

Děti ocení doma upečené brumíky. Víte, co v nich je, nic zbytečného navíc. Je to ideální svačinka, akorát do ruky, nebo zabalit s sebou do malé krabičky. Uvedené množství je akorát na jednu formu (šest brumíků).
Kuchař: buellin
Stáří receptu: 6 měsíců
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Ingredience
Sdílejte recept
Postup
Ušleháme cukr se žloutkem.
Přidáme olej a mléko.
Nyní vmícháme mouku smíchanou s kypřicím práškem.
Nakonec ručně vmícháme sníh z jednoho bílku. Je možné odebrat malé množství těsta a smíchat s kakaem. Hnědé těsto pak použijete na tlapky a čumáčky.
Asi lžíci těsta dáme do formy. Na ni dáme lžičku nutelly do bříška.
A zakryjeme zbytkem těsta. Je potřeba těstem vyplnit celého medvídka (ouška, tlapky..), v troubě se těsto samo nerozteče. Pečeme 15-20 minut na 170 °C.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
míchání, plnění, pečení
Typ chodu:
svačina, dezert
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pi...
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...