Příprava se skládá ze dvou částí. Nejprve si uděláme rybízový sirup a pak ho smícháme s mlékem a medem.
Začneme tedy sirupem. Do hrnce dáme omytý rybíz a šťouchadlem ho pořádně rozmačkáme. Stopky na rybízu neřešte.
Zapneme plotnu na menší teplotu a přidáme cukr. Zamícháme a pomalu přivádíme k varu. Cukru dejte podle sebe. Já dal cca 5 lžic.
Vaříme pozvolna 10 minut.
Uvařený sirup nechte vychladnout.
Sirup máme hotový. Teď můžeme udělat koktejl. Do plastové nádoby dáme pár lžic sirupu a přidáme trošku medu.
Přilijeme hrnek mléka a důkladně rozmixujeme. Teď se rozdělíme na dvě skupiny :-) Kdo má rád v koktejlu bordýlek, tak koktejl necedí. Druhá skupina vezme cedník a koktejl si přecedí.