Pracuji...
close

Zapečená krkovice s brambory a vývarem

Velice jednoduchý recept z jednoho pekáče. Maso je křehké a sos dokonalý. Jako bylinku jsem použil sušené oregáno, ale výběr nechám na Vás.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 1 rok
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 1 hodina 45 minut
Komentáře
Zatím nikdo komentář nepřidal. Buďte první :-)
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Miluju tuhle kombinaci. Je to takovej ten recept, kde pořád chodíte kolem zapékací mísy a uždibujete...
Dělal jsem poprvé a nedělal jsem naposled. Dětem moc chutnalo, až jsem jim to musel brát od huby :-)
Nadýchaná rychlá buchta, do které lze použít mimo třešní i jiné ovoce (jahody, borůvky...).
Pokud na zahrádce pěstujete základní suroviny jako je mrkev, celer, paprika, a pod., tak tento recep...
Asi už si bulky na hambáče kupovat nebudu :-)
Relativně rychlý a jednoduchý recept na skvělé kari. Ke sladkému kari doporučuji indický chléb naan.
Pekli jste kuře? A nesnědli jste ho? Tak tady máte inspiraci na zužitkování masa. Pokud není kuře ex...
Velmi osvěžující pomazánka, kterou jste schopni spořádat jen tak na posezení bez pečiva :-) Doporuču...