Pracuji...
close

Zapečená krkovice s brambory a vývarem

Velice jednoduchý recept z jednoho pekáče. Maso je křehké a sos dokonalý. Jako bylinku jsem použil sušené oregáno, ale výběr nechám na Vás.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 10 měsíců
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 1 hodina 45 minut
Komentáře
Zatím nikdo komentář nepřidal. Buďte první :-)
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Na maso, které se peče dlouho, je vždycky dobré si počkat. Výpečky jsou skvělé klidně i samotné k pi...
Jednoduchý a relativně rychlý recept, který zasytí celou rodinu a ještě Vám zbyde na další den. Příš...
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...