Pracuji...
close

Domácí smetanová zmrzlina

Asi nejlepší zmrzlina, co jsem kdy dělal a možná i jedl. V mém případě se jedná o zmrzlinu karamelovou. Samozřejmě místo karamelového salka můžete použít salko klasické a přidat například nějaké ovoce, nebo jenom vanilkový cukr a podobně.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 2 roky
Doba přípravy: 5 hodin 20 minut
Kdo má recept v oblíbených
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...