Načítání...
close

Kuře pečené v alobalu s domácím grilovacím kořením

Na přípravu nenáročný recept, který si zamiluje každý masožravec ve Vaší rodině. Pokaždé si můžete udělat jinou marinádu a péct dokola a dokola :-)
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 1 hodina 20 minut
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 12 měsíců
Ingredience
obecně
1 kus kuře
Sdílejte recept
Postup
V menší misce si připravíme marinádu smícháním všech ingrediencí.
Kuře si omyjeme, osušíme a dáme na talíř. Vylijeme marinádu na kuře a rukama důkladně rozmažeme. Mažeme i uvnitř. Je dobré to dělat na talíři, jelikož se tím marináda udrží pohromadě.
Na pekáč si rozprostřeme alobal a položíme na něj pomazané kuře. Důkladně několikrát zabalíme.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 stupňů zhruba 80 minut. Po upečení necháme alespoň 10 minut odpočinout v alobalu.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
pečení, marinování
Typ chodu:
oběd
Příležitost:
grilování
Původ:
Česko