Načítání...
close

Rajčatový salát s ředkvičkami

V jednoduchosti je krása a za tím si pořád stojím. Rajčata San Marzano se dobře krájí, jelikož mají pevnou dužinu. Viděl jsem je v krámu poprvé, tak jsem si je musel koupit. Ten tvar mě uchvátil :-)
Doba přípravy: 10 minut
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 1 rok
Ingredience
zálivka
1/2 kus citron
5 lžíce olej olivový
1 lžíce cukr moučka
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Rajčata, pórek a ředkvičky nakrájíme na menší kousky.
Přidáme olej, cukr, pepř, citronovou šťávu a sůl. Lehce zamícháme a máme hotovo :-)
Podáváme s bílým opečeným pečivem.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
večeře, svačina
Příležitost:
grilování, párty
Původ:
Česko