Pracuji...
close

Rajčatový salát s ředkvičkami

V jednoduchosti je krása a za tím si pořád stojím. Rajčata San Marzano se dobře krájí, jelikož mají pevnou dužinu. Viděl jsem je v krámu poprvé, tak jsem si je musel koupit. Ten tvar mě uchvátil :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 3 roky
Doba přípravy: 10 minut
Ingredience
zálivka
1/2 kus citron
5 lžíce olej olivový
1 lžíce cukr moučka
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Rajčata, pórek a ředkvičky nakrájíme na menší kousky.
Přidáme olej, cukr, pepř, citronovou šťávu a sůl. Lehce zamícháme a máme hotovo :-)
Podáváme s bílým opečeným pečivem.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
večeře, svačina
Příležitost:
grilování, párty
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Na internetu mě recept hned zaujal, i když jsem si nedokázal představit jeho chuť. Musím říct, že vý...
V jednoduchosti je krása. Tento recept je ze základních surovin a zvládne ho opravdu každý. A ještě ...
Luxusní kombinace kakaového piškotu, tvarohového krému a čokoládové polevy.
Máslové kuře patří mezi moje nejoblíbenější recepty na této planetě. Pikantní a zároveň jemná omáčka...
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...