Pracuji...
close

Rajčatový salát s ředkvičkami

V jednoduchosti je krása a za tím si pořád stojím. Rajčata San Marzano se dobře krájí, jelikož mají pevnou dužinu. Viděl jsem je v krámu poprvé, tak jsem si je musel koupit. Ten tvar mě uchvátil :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 3 roky
Doba přípravy: 10 minut
Ingredience
zálivka
1/2 kus citron
5 lžíce olej olivový
1 lžíce cukr moučka
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Rajčata, pórek a ředkvičky nakrájíme na menší kousky.
Přidáme olej, cukr, pepř, citronovou šťávu a sůl. Lehce zamícháme a máme hotovo :-)
Podáváme s bílým opečeným pečivem.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
večeře, svačina
Příležitost:
grilování, párty
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...
Křehké šátečky z tvarohového těsta, se kterým se dobře pracuje.
Na houby jsem letos moc štěstí neměl, ale i tak jsem našel alespoň něco málo na omáčku. Se smažením ...
Miluju tuhle kombinaci. Je to takovej ten recept, kde pořád chodíte kolem zapékací mísy a uždibujete...
Dělal jsem poprvé a nedělal jsem naposled. Dětem moc chutnalo, až jsem jim to musel brát od huby :-)
Nadýchaná rychlá buchta, do které lze použít mimo třešní i jiné ovoce (jahody, borůvky...).
Pokud na zahrádce pěstujete základní suroviny jako je mrkev, celer, paprika, a pod., tak tento recep...