Pracuji...
close

Rajčatový salát s ředkvičkami

V jednoduchosti je krása a za tím si pořád stojím. Rajčata San Marzano se dobře krájí, jelikož mají pevnou dužinu. Viděl jsem je v krámu poprvé, tak jsem si je musel koupit. Ten tvar mě uchvátil :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 2 roky
Doba přípravy: 10 minut
Ingredience
zálivka
1/2 kus citron
5 lžíce olej olivový
1 lžíce cukr moučka
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Rajčata, pórek a ředkvičky nakrájíme na menší kousky.
Přidáme olej, cukr, pepř, citronovou šťávu a sůl. Lehce zamícháme a máme hotovo :-)
Podáváme s bílým opečeným pečivem.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
večeře, svačina
Příležitost:
grilování, párty
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Nejsem žádný profesionální pekař, ale tohle mě prostě baví. Nehraju na dokonalost, ale na chuť. Tako...
Nejlepší pomocník při nachlazení.
Vynikající recept z jednoho hrnce, který je rychlý a hrozně dobrý. V létě lze použít sezónní zelenin...
Jeden z klasických receptů na bábovku, který zvládne úplně každý. Takhle v neděli ke kafíčku a nebo ...
I když řízek pochází asi z Itálie, tak si troufám říct, že se řadí mezi česká tradiční jídla. Hned v...
Po dlouhé době poctivá omáčka. Buďte trpělivý s cibulí, aby byla co nejhnědší. Chuť pak bude o to si...
Děti ocení doma upečené brumíky. Víte, co v nich je, nic zbytečného navíc. Je to ideální svačinka, a...
Výtečné pohoštění, které každý ocení. S kynutým těstem se snadno pracuje.