Pracuji...
close

Rajčatový salát s ředkvičkami

V jednoduchosti je krása a za tím si pořád stojím. Rajčata San Marzano se dobře krájí, jelikož mají pevnou dužinu. Viděl jsem je v krámu poprvé, tak jsem si je musel koupit. Ten tvar mě uchvátil :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 3 roky
Doba přípravy: 10 minut
Ingredience
zálivka
1/2 kus citron
5 lžíce olej olivový
1 lžíce cukr moučka
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Rajčata, pórek a ředkvičky nakrájíme na menší kousky.
Přidáme olej, cukr, pepř, citronovou šťávu a sůl. Lehce zamícháme a máme hotovo :-)
Podáváme s bílým opečeným pečivem.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
večeře, svačina
Příležitost:
grilování, párty
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...