Pracuji...
close

Pomazánka sloní žrádlo

Jedna z nejskvělejších rychlovek, když nevíte co připravit pro návštěvu. Pomazánka je hodně žravá. Uzeninu si vyberte podle chuti. Nejvíce mi chutná na opečeném toustu posypaná na jemno pokrájeným pórkem.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 5 let
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Ingredience
obecně
1 kus cibule
min 3 lžíce majonéza
Sdílejte recept
Postup
Nejdřív si připravíme zálivku. Vezmeme si menší hrnec a dáme do něj suroviny na zálivku. Pomalu přivedeme k varu a pak hned vypneme.
Mezitím si do mísy nastrouháme uzeninu.
Okurky a cibuli nakrájíme na jemno. Stačí jedna malá cibule a nebo půlka z velké.
Do mísy k uzenině přidáme nakrájené okurky a cibuli a zalijeme zálivkou.
Vmícháme majonézu a popřípadě dochutíme octem, cukrem, solí nebo pepřem. Dáme odpočinout do ledničky.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
vaření, strouhání
Typ chodu:
svačina
Příležitost:
raut, svatební hostina, oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Svěží kombinace skvělých chutí. Výborné k večeří. Jako přílohu bych zvolil lehce opečený toust.
Zbyla Vám bramborová kaše a nevíte co s ní? Tohle je jeden z receptů, jak ji spotřebovat a ještě si ...
Jednoduchá buchta typu smíchat ingredience a upéct. Nečekejte nějakou estetickou krásně vypadající b...
Výborná delikatesa, která je lehká na přípravu. Nejtěžší je počkat na vychladnutí salátu v lednici. ...
Nejdřív jsem chtěl tu konzervu sníst samotnou, ale pak jsem si říkal, že si to trošku vylepším.
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...