Načítání...
close

Krevety na másle s čerstvým hráškem a bylinkami

V létě člověk nechce strávit hodiny u plotny, tak je dobré vařit něco jednoduchého.
Doba přípravy: 3 minuty
Doba vaření: 6 minut
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 2 roky
Ingredience
obecně
300 gram krevety
min 1 špetka sůl
5 snítka pažitka
4 list bazalka
1/2 kus citron
2 lžíce máslo
5 lusk hrášek
Sdílejte recept
Postup
Rozpálíme si pánev a dáme do ní rozehřát máslo.
Do pánve přidáme krevety, osolíme, opepříme a za občasného míchání smažíme 3 minuty.
Mezitím si vyloupeme hrášek a nakrájíme bazalku a pažitku nadrobno.
K osmahnutým krevetám přidáme hrášek a za občasného míchání smažíme 2 minuty.
Do pánve vymačkáme citron, přisypeme nakrájené bylinky, zamícháme a vypneme.
Nandáme na talíř a můžeme ještě posypat čerstvými bylinkami.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Způsob přípravy:
smažení
Typ chodu:
večeře, oběd
Původ:
Česko