Pracuji...
close

Domácí chleba z kvásku

Nikdy v životě bych nevěřil, že někdy budu péct chleba z kvásku. A to, že se mi povede, to byla pro mě utopie. Naštěstí pořád platí, že trpělivost a zvědavost růže přináší :-) Je třeba se toho nebát a zkoušet a zkoušet, až se to povede. Snad Vám můj recept pomůže a předem se omlouvám za některé moje neodborné výrazy použité v textu :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 6 let
Doba přípravy: 16 hodin
Doba vaření: 35 minut
Tipy & triky
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Svěží kombinace skvělých chutí. Výborné k večeří. Jako přílohu bych zvolil lehce opečený toust.
Zbyla Vám bramborová kaše a nevíte co s ní? Tohle je jeden z receptů, jak ji spotřebovat a ještě si ...
Jednoduchá buchta typu smíchat ingredience a upéct. Nečekejte nějakou estetickou krásně vypadající b...
Výborná delikatesa, která je lehká na přípravu. Nejtěžší je počkat na vychladnutí salátu v lednici. ...
Nejdřív jsem chtěl tu konzervu sníst samotnou, ale pak jsem si říkal, že si to trošku vylepším.
Rychlá letní večeře z čerstvých surovin z Vaší zahrádky. Můžete použít i jako přílohu ke grilovanému...
Rychlý a jednoduchý recept s čerstvou zeleninou pro teplé letní večery.
Jídlo je trošku časově náročnější, ale příprava je snadná. Rustikální pokrm, vhodný pro větší počet ...