Načítání...
close

Rajčatový salát s mangem a rukolou

Čerstvost nade vše. Tento salát můžu každý večer před spaním :-) Určitě doporučuji ke každému smaženému jídlu pro zpestření chuti. Pokud salát budete jíst samotný, tak doporučuji opečenou bagetu potřenou česnekem.
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 1 minuta
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 2 roky
Ingredience
obecně
2-3 hrst rukola
1/2 kus cibule
1/2 kus citron
1 kus mango
min 5 lžíce olej olivový
min 1 špetka sůl
1-2 lžička cukr moučka
Sdílejte recept
Postup
Rukolu a petrželovou nať si nakrájíme na menší kousky.
Dáme do mísy.
Mango si nakrájíme na menší kostky a dáme do mísy. Je dobré to krájet na menším prkénku a pak všechnu šťávu, která Vám zbude po krájení, vylít do mísy.
Rajčata si nakrájíme na menší kousky a cibuli na jemno. Dáme do mísy.
Do mísy přilijeme olej, šťávu z půlky citronu, přisypeme sůl, pepř a cukr dle chuti.
Zlehka, ale důkladně promícháme a máme hotovo.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
salát
Příležitost:
barbecue párty, párty, grilování
Původ:
Česko