Pracuji...
close

Rajčatový salát s mangem a rukolou

Čerstvost nade vše. Tento salát můžu každý večer před spaním :-) Určitě doporučuji ke každému smaženému jídlu pro zpestření chuti. Pokud salát budete jíst samotný, tak doporučuji opečenou bagetu potřenou česnekem.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 4 roky
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 1 minuta
Ingredience
obecně
2-3 hrst rukola
1/2 kus cibule
1/2 kus citron
1 kus mango
min 5 lžíce olej olivový
min 1 špetka sůl
1-2 lžička cukr moučka
Sdílejte recept
Postup
Rukolu a petrželovou nať si nakrájíme na menší kousky.
Dáme do mísy.
Mango si nakrájíme na menší kostky a dáme do mísy. Je dobré to krájet na menším prkénku a pak všechnu šťávu, která Vám zbude po krájení, vylít do mísy.
Rajčata si nakrájíme na menší kousky a cibuli na jemno. Dáme do mísy.
Do mísy přilijeme olej, šťávu z půlky citronu, přisypeme sůl, pepř a cukr dle chuti.
Zlehka, ale důkladně promícháme a máme hotovo.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
krájení, míchání
Typ chodu:
salát
Příležitost:
barbecue párty, párty, grilování
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...