Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Těstoviny s cuketou a rajčaty
Léto nám už sice udělalo sbohem, ale ještě je pořád z čeho vařit.
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
4 roky
Doba přípravy:
10 minut
Doba vaření:
30 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
250
gram
těstoviny conchiglie
1
kus
cuketa
1/2
kilogram
rajčata
1
kus
cibule
3
stroužek
česnek
300
mililitr
vývar kuřecí
1
hrst
máta
1
hrst
bazalka
min 1
špetka
sůl
min 1
špetka
pepř černý drcený
1/4
hrnek
olej olivový
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Nejdříve si dejte vařit těstoviny dle návodu. Zvolte si jaký chcete, já měl zrovna nějaké od našich z Itálie.
Nakrájíme si cibuli na drobno.
Rozpálíme si pánev a nalijeme do ní olej. Na olej dáme zpěnit cibuli.
Mezitím si nakrájíme cuketu na půlměsíčky.
Ke zpěněné cibuli přihodíme nakrájenou cuketu.
Za občasného míchání smažíme, dokud nám cuketa nezačne lehce hnědnout.
Ke zhnědlé cuketě přihodíme nakrájená rajčata a česnek.
Za občasného míchání smažíme 3 minuty.
Přilijeme vývar, zamícháme a necháme 5 minut vařit.
K zeleninové směsi přisypeme zcezené těstoviny a bylinky. Zamícháme, necháme chvilku provařit a máme hotovo.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Těstoviny
/
S omáčkou
,
Ze zahrádky
/
Zelenina
Způsob přípravy:
smažení, vaření
Typ chodu:
oběd, večeře
Vybavení kuchyně:
pánev wok
,
nůž kuchyňský
,
prkénko (dřevěné)
,
hrnec malý
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Sýrové krekry
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...
Tvarohové šátečky
Křehké šátečky z tvarohového těsta, se kterým se dobře pracuje.
close