Uvařsisám.cz

NEBOJTE SE NĚCO DOBRÉHO UVAŘIT

Špenátová polévka s parmazánem

Popis receptu
Poctivá polévka plná špenátové chuti. Jestli použijete čerstvý špenát, tak je důležité ho moc dlouho tepelně nezpracovávat, jinak Vám ztratí chuť a barvu. Jako přílohu doporučuji pečené krutóny ze světlého pečiva.
Příprava
10
minut
Vaření
30
minut
  • Způsob přípravy: smažení, vaření, mixování,
  • Typ chodu: polévka,
  • Potřebné vybavení: hrnec, prkénko (dřevěné), nůž kuchyňský, struhadlo jemné, škrabka na brambory, tyčový mixér,
  • Původ receptu: Česko,
Načítám...
Autor receptu
Boublas
Sdílejte tento recept na Facebooku
Další fotky hotového receptu (0)
Žádná fotka