Pracuji...
close

Salát z červené řepy a křenu

Velmi lahodný salát, který se hodí snad ke Všemu :-)
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 6 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 3 minuty
Ingredience
obecně
1/2 kus citron
50 gram křen
min 1 špetka cukr moučka
min 1 špetka sůl
Sdílejte recept
Postup
Červenou řepu uvaříme do měkka. Na jemném struhadle ji nastrouháme.
Na jemno nastrouháme i oloupaný křen.
Do mísy dáme řepu, křen, citronovou šťávu, sůl, pepř a cukr.
Vše důkladně zamícháme, dochutíme a dáme do lednice odpočinout.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
strouhání
Typ chodu:
svačina
Příležitost:
oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...