Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Salát z červené řepy a křenu
Velmi lahodný salát, který se hodí snad ke Všemu :-)
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
6 let
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
3 minuty
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
500
gram
červená řepa
1/2
kus
citron
50
gram
křen
min 1
špetka
cukr moučka
min 1
špetka
sůl
min 1
špetka
pepř černý drcený
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Červenou řepu uvaříme do měkka. Na jemném struhadle ji nastrouháme.
Na jemno nastrouháme i oloupaný křen.
Do mísy dáme řepu, křen, citronovou šťávu, sůl, pepř a cukr.
Vše důkladně zamícháme, dochutíme a dáme do lednice odpočinout.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Studená kuchyně
/
Saláty
,
Ze zahrádky
/
Zelenina
Kuchyně:
vegetariánská kuchyně
Způsob přípravy:
strouhání
Typ chodu:
svačina
Vybavení kuchyně:
struhadlo jemné
,
škrabka na brambory
,
mísa
,
prkénko (dřevěné)
,
nůž kuchyňský
Příležitost:
oslava
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Muffiny s hruškami
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Ananasová buchta z plechovky
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
close