Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Jednoduchý tlačenkový salát
U tohoto receptu nehledejte žádnou vysokou gastronomii. Je to rychlý, levný a dobrý :-)
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
6 let
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
5 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
1-2
kus
cibule červená
1
kilogram
kuřecí tlačenka
1/2
hrnek
ocet
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Nakrájíme si tlačenku na menší kostky a dáme do mísy.
Cibuli si nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Jelikož jsem měl větší cibule, dal jsem jenom jednu.
Do mísy nalijeme ocet. Začneme raději menším množstvím.
Rukou lehce promícháme a dochutíme octem.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Studená kuchyně
/
Saláty
Způsob přípravy:
míchání, krájení
Typ chodu:
svačina
Vybavení kuchyně:
mísa
,
prkénko (dřevěné)
,
nůž kuchyňský
Příležitost:
párty, k televizi, k pivu
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Muffiny s hruškami
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Ananasová buchta z plechovky
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
close