Pracuji...
close

Čínské nudle jako ze stánku

Na nudle jsem ulítlej. Je to vždycky příjemná změna od klasické kuchyně. Vždycky jsem si říkal, jak to ty asiati dělají. Po dlouhém sledování a študování jsem zjistil, že to tak těžké není. Hlavní je mít ústřičnou a rybí omáčku. Bez toho to snad ani nejde. Jelikož jsem doma neměl moc zeleniny, použil jsem pouze mrkev a cibuli. Na výsledek to ale moc vliv nemělo :-) Použil jsem olej z vlašských ořechů, ale klidně použijte i sezamový a nebo slunečnicový.
Kuchař: Boublas
Stáří receptu: 6 let
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Uživatelské fotky
Nic nenalezeno
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Zdravější varianta díky celozrnné mouce. Hodí se jako svačinka pro děti.
Měl jsem v lednici otevřenou konzervu ananasu a tak jsem na internetu hledal inspiraci, abych ji spo...
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...