X
UVAŘSISÁM.cz
nebojte se něco dobrého uvařit
Nevíte, co uvařit?

Pečený jeseter na víně a česneku

Načítám...
Jeseter je velmi chutná ryba. Nemá žádné kosti a proto je jeho příprava jednoduchá.
Příprava 15 minut
Vaření 45 minut
Pracnost: Recept zvládne každý
Kategorie: Maso / Maso studenokrevných živočichů
Druh přípravy: pečení
Typ chodu: hlavní chod
Vybavení kuchyně: trouba, zapékací mísa, mísa
Původ: Česko

Ingredience

Postup

Jesetera naporcujeme na malé podkovy. Zapneme si troubu na 200 stupňů, abychom na ní pak nečekali.
Podkovy dáme do misky a propláchneme vodou. Necháme osušit.
Oloupeme si česnek a cibuli a nakrájíme nadrobno.
V zapékací míse lehce promícháme podkovy s cibulí, česnekem, oreganem, tymiánem, solí a pepřem.
Zapékací mísu vložíme do trouby a pečeme 20 minut.
Po 20ti minutách nalijeme do mísy víno a necháme dalších 30 minut péct. Občas podkovy přeléváme výpekem.
Podáváme s bramborovou kaší a nebo s nějakou zeleninovou přílohou.
Komentáře
Autor receptu
vařil jsem, vařim a vařit...
Facebook
Twitter