Pracuji...
close
close
UVAŘ
Si
SÁM
.cz
person
Uživatel
Přihlášení
Registrace
Zapomenuté heslo
search
search
Úvod
Recepty
Kuchařky
Ingredience
Vybavení kuchyně
Články
Uživatelé
Nevíte, co uvařit?
O nás
VÍCE
Pečený jeseter na víně a česneku
Jeseter je velmi chutná ryba. Nemá žádné kosti a proto je jeho příprava jednoduchá.
Kuchař:
Boublas
Stáří receptu:
6 let
Doba přípravy:
15 minut
Doba vaření:
45 minut
Recept
Uživatelské fotky
Tipy & triky
Komentáře
Doporučuje
V oblíbených
Uvařeno
Kuchařky
Recepty
Stáhnout
VÍCE
Ingredience
obecně
1
kus
jeseter sibiřský
1
kus
cibule
2
stroužek
česnek
100
mililitr
víno bílé
1
špetka
tymián
1
špetka
oregáno
1
špetka
sůl
1
špetka
pepř černý drcený
Sdílejte recept
Facebook
Postup
Jesetera naporcujeme na malé podkovy. Zapneme si troubu na 200 stupňů, abychom na ní pak nečekali.
Podkovy dáme do misky a propláchneme vodou. Necháme osušit.
Oloupeme si česnek a cibuli a nakrájíme nadrobno.
V zapékací míse lehce promícháme podkovy s cibulí, česnekem, oreganem, tymiánem, solí a pepřem.
Zapékací mísu vložíme do trouby a pečeme 20 minut.
Po 20ti minutách nalijeme do mísy víno a necháme dalších 30 minut péct. Občas podkovy přeléváme výpekem.
Podáváme s bramborovou kaší a nebo s nějakou zeleninovou přílohou.
Další informace
Pracnost:
Recept zvládne každý
Kategorie:
Maso
/
Maso studenokrevných živočichů
Způsob přípravy:
pečení
Typ chodu:
hlavní chod
Vybavení kuchyně:
trouba
,
zapékací mísa
,
mísa
Původ:
Česko
Nové recepty na UVAŘSiSÁM
Šunková pěna z uzeného
Nedávno jsme měli vařené uzené s kaší a samozřejmě mně maso zbylo. Rozhodl jsem se tedy udělat šunko...
Smažený květák
Věřím, že květák je druhé nejoblíbenější jídlo v Čechách. První je samozřejmě smažák :-) Jsem schopn...
Indický chléb naan
Chléb je velice vláčný a jemný na chuť. Já ho mám rád samotný, děti ho večeří s meruňkovou marmeládo...
Bramborové placky se zelím
Zajímavá obměna bramboráků, a moc dobrá! Kysané bílé zelí není jako příloha, ale rovnou součástí těs...
Hrachová kaše
Většina lidí vaří po vánocích čočku. Já mám raději kaši ze žlutého hrachu. Mám to spojené se základn...
Vaříme ze zbytků: Bramborové noky se špenátem
Všichni to známe. Navaříme na několik dní a už druhý den nám to stejné jídlo leze krkem :-) Někdy st...
Sýrové krekry
Snadné slané pohoštění. Lze vykrajovat jednoduše tyčinky, já jsem tentokrát použila vykrajovátka, pr...
Tvarohové šátečky
Křehké šátečky z tvarohového těsta, se kterým se dobře pracuje.
close